Tenachon

Muziek en zang

Muziek speelt in elke religie een rol. Ze beroert, ontroert en vervoert. Muziek is niet neutraal, het wordt geassocieerd met zowel hemelse klanken als met verleiding uit verdachte hoek. Zang neemt binnen de muziek een geheel eigen plaats in.
Men zingt datgene wat niet gezegd kan worden, of men verheft zingend de stem tegen onrecht.
In alle bijdragen in deze 33e aflevering in de serie’Tora in de westerse cultuur’wordt dit bevestigd. Mensen laten zichdoor muziek in deziel raken, gaan grenzen over, worden geïnspireerd of worden door muziek geheeld. Muziek kan ook voor tumult zorgen, wanneer idolen om aandacht en eer strijden. Kortom een aflevering waar muziek in zit.

Heeft u interesse?

Een proefnummer van Tenachon bestelt u door een e-mail te sturen naar: info@stichtingpardes.nl

Vergeet niet uw naam en adres in de mail te zetten. De kosten zijn € 15.-plus verzendkosten.

Abonnement nemen?

Een abonnement op Tenachon kost € 52,95 per jaar.

Studenten betalen slechts € 27,95 [stuur een geldig bewijs van inschrijving mee].

Voor buitenlandse abonnees gelden de volgende verzendkosten:

-          Binnen Europa abonnementsprijs + € 17,-

-          Buiten Europa abonnementsprijs + € 28,-

Een jaarabonnement wordt automatisch verlengd. Opzegging dient een maand voor het begin van een abonnementsjaar te geschieden. Het abonnementsjaar loopt gelijk aan het kalenderjaar.

Doe het nu:

Abonneeservice Tenachon

T           0183 – 645006 (dagelijks van 8.30 uur tot 17.30 uur bereikbaar)

E           info@stichtingpardes.nl

ISSN: 1388-6297