Tenachon # 43

In september 2019 verschijnt Tenachon # 43

THEMA

De kracht van woorden

'Spreken is zilver...' Gaat dit ook nog op in onze tijd? Een tijd waarin we om de oren worden geslagen met nepnieuws, een braken van Twitterberichten, een stortvloed aan desinformatie en alternatieve feiten. De volgende Tenachon (herover)weegt de waarde van woorden.

Heeft u interesse?

Een proefnummer van Tenachon bestelt u door een e-mail te sturen naar: info@stichtingpardes.nl

Vergeet niet uw naam en adres in de mail te zetten. De kosten zijn € 15.- plus de verzendkosten.

Abonnement nemen?

Een abonnement op Tenachon kost € 52,95 per jaar.

Studenten betalen slechts € 27,95 [stuur een geldig bewijs van inschrijving mee].

Voor buitenlandse abonnees gelden de volgende verzendkosten:

-          Binnen Europa: abonnementsprijs + € 17,-

-          Buiten Europa: abonnementsprijs + € 28,-

Een jaarabonnement wordt automatisch verlengd. Opzegging dient een maand voor het begin van een abonnementsjaar te geschieden. Het abonnementsjaar loopt gelijk aan het kalenderjaar.

Doe het nu:

Abonneeservice Tenachon

T           0183 – 645006 (dagelijks van 8.30 uur tot 17.30 uur bereikbaar)

E           info@stichtingpardes.nl

ISSN: 1388-6297