Tenachon # 45

In maart 2020 verschijnt Tenachon # 45

THEMA

Markt

De gevolgen van de marktwerking uit de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw werken nog steeds door in onze tijd. De zorg, het onderwijs en andere publieke sectoren hebben onder die marktwerking geleden. De menselijke maat lijkt verdwenen. In de volgende Tenachon komen we te spreken over de wijze waarop wij zaken waarderen.

Heeft u interesse?

Een proefnummer van Tenachon bestelt u door een e-mail te sturen naar deze link.

Vergeet niet uw naam en adres in de mail te zetten. De kosten zijn € 15.- plus de verzendkosten.

Abonnement nemen?

Een abonnement op Tenachon kost € 52,95 per jaar.

Studenten betalen slechts € 27,95 [stuur een geldig bewijs van inschrijving mee].

Voor buitenlandse abonnees gelden de volgende verzendkosten:

-          Binnen Europa: abonnementsprijs + € 17,-

-          Buiten Europa: abonnementsprijs + € 28,-

Een jaarabonnement wordt automatisch verlengd. Opzegging dient een maand voor het begin van een abonnementsjaar te geschieden. Het abonnementsjaar loopt gelijk aan het kalenderjaar.

Doe het nu:

Abonneeservice Tenachon

T           0183 – 645006 (dagelijks van 8.30 uur tot 17.30 uur bereikbaar)

E           info@stichtingpardes.nl

ISSN: 1388-6297